Personale

 

Værdigrundlag

Nærvær og rummelighed!

 

Faglighed, kreativitet og lærelyst

 

 

Sundhed og bevægelse

 

 

Ansvarlighed, samarbejde og fællesskab

Sydvestmors Friskole Næssundvej 325

7960 Karby

Tlf. 97 76 13 46 kontor@svmf.dk

Inst.nr 773028

 

Friskolen

er det stærke fundament -

fagligt og menneskeligt, hvorfra

den enkelte elev føler sig rustet til livet!

 

 

Personale

 

Lærke - Lærer

lb@svmf.dk

 

Ditte

dm@svmf.dk

Mit navn er Ditte Mortensen og jeg er 37 år. Sammen med Jens har jeg Frederik på snart 9 år og Mathilde på knap 11 år, som går på Friskolen i Lødderup. Vi bor i Sundby Mors, hvor vi har firmaet KJ Maskinteknik.

Jeg har knap 13 års erfaring som pædagog og har arbejdet 10 år i Dueholm Børnehave og er pt. i fribørnehaven, Sundby Børnehus, hvor jeg blev ansat april 2015.

Det bliver nyt og meget spændende for mig med min nye titel, som børnehaveklasseleder, og de opgaver der ligger forude og venter. Jeg er bare så klar og motiveret til de nye udfordringer, da jobbet for mig er ”ønskejobbet”

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde jer alle sammen, både små som store, og nu er der heldigvis ikke så længe til 1. november!

Kh. Ditte

 

Mail: sfo@svmf.dk

Vores tilkaldevikar Mads-Ole Østergaard.

Her fortæller han lidt om sig selv:

Jeg hedder Mads-Ole Østergaard Nielsen og er 20 år.

Fremover vil jeg varetage en tilkalde vikar funktion på Sydvest Mors Friskole.

Sidste sommer færdiggjorde jeg min ungdomsuddannelse v. Morsø Gymnasium på Teater/Musik-linjen. I det igangværende år har jeg valgt at prøve kræfter med undervisning, i det jeg siden min egen grundskole tid, har ønsket igen at kunne sætte benene på en friskole.

Til daglig bor jeg i Nykøbing sammen med min kæreste, hvor det meste af fritiden går med at dyrke min passion for musikken. Jeg ser frem til at arbejde med jeres børn.

Mail: Mads_o_oe@live.dk